Autoriseret Volkswagen Service - derfor!

Det er altid en god idé at benytte vores værksted, når din Volkswagen skal til service. Her kan du læse hvorfor.

Når du sender din Volkswagen til service hos os, kan du være sikker på, at den er i gode hænder, og at vi udfører de nødvendige reparationer efter fabrikkens forskrifter - hverken mere eller mindre.

En Volkswagen er en højteknologik køremaskine med masser af teknik, elektronik og assistentsystemer, som i dagligdagen betyder ekstra komfort, bedre køreegenskaber og høj sikkerhed. Derfor efteruddanner vi vores mekanikere løbende med 3-4 årlige kurser, så de er opdateret med den seneste viden om netop din Volkswagen.

God service behøver ikke at koste ekstra

Det skal ikke koste dig mere at passe godt på din Volkswagen. Derfor har vi Volkswagen Prismatch, hvor vi matcher prisen på et tilsvarende service hos et lokalt uautoriseret værksted. På den måde får du tryghed med både den bedste kvalitet og den rigtige pris.

Mere om Volkswagen Prismatch

Din bil bliver automatisk opdateret

Når din bil er til service hos os, tjekker vi for en ordens skyld at den er 100% opdateret. Det sker via en online-forbindelse direkte til Volkswagen fabrikkerne. 


c65d8e84-b867-4413-9803-b4f27a11c068_637647119090136204.jpg

På den måde får du glæde af den nyeste udvikling af Volkswagens produkter, selvom din bil blev leveret for et stykke tid siden.

Volkswagen Vejhjælp følger med i købet

Fra det øjeblik du køber din nye Volkswagen, har du alle fordelene ved Volkswagen Vejhjælp. Du får Volkswagen Vejhjælp helt automatisk efter et service hos os. 

Mere om Volkswagen Vejhjælp

Når skaden er sket er det dig, der bestemmer

Hvis uheldet er ude og du får en skade på din Volkswagen, er det ikke ligegyldigt hvilket værksted du vælger. Selvom forsikringsselskabet anviser et billigere uautoriseret værksted, har du stadig ret til at vælge vores specialister. Vores mekanikere er specialuddannede til at sikre bilens fabriksgaranti fastholdes, at køreegenskaberne bevares, og at der ikke opstår rustproblemer efter en skade.

Opstår der et stenslag eller en anden glasskade, er det også klogt at lade os udbedre skaden. Hvis der fx er indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer indbygget i forruden, er det vigtigt at den udskiftes med en original.

Book tid på værkstedet